Din kurv

Om os


VER de TERRE fejrer sit 25-års jubilæum

Det danske luksusmærke VER de TERRE har designet børnetøjsbeklædning siden 1993 med de sunde principper for godt design i stoffer af høj kvalitet.

Vores produkter er lette, behagelige og nemme at have på. De er designet, så børn kan koncentrere sig om det, der er vigtigt: have det sjovt og bevæge sig frit.

Funktionalitet, holdbarhed og sikkerhed: dette er kendetegnene for vores produkter. Af hensyn til børnenes sikkerhed er hætten aftagelig og har ingen snore.

For at sikre den bedst mulige kvalitet overvåger vi løbende den nyeste teknologi og udvikling af stof, materialer og funktioner.

VORES PRODUKTER

Vi bruger kun stoffer af høj kvalitet og tester kvaliteten kontinuerligt for at opnå de bedste produkter.

Vores stoffer er lamineret på bagsiden med en vandtæt og åndbar membran, hvilket gør tøjet velegnet til al slags vejr.

Vandtæthed: 8-10.000 mm (ISO-0811)
Åndbarhed: 8-10.000 gr (JIS L-1099 B-1)

Sømme sys og tapes (PU/gummi har svejsede sømme) for at sikre den højeste vandtæthed.

Vi bruger ande/gåsedun eller Thermolite/Thinsulate i vores produkter for at opnå den bedste og højeste varmeisolering med mindst mulig vægt og tykkelse.

SIKKERHED FØRST (reflekterende stof)

Dette tøj er lavet for din sikkerhed. Det højtydende reflekterende stof er lavet af stof, lim og retro-reflekterende mikroglasperler. Vi har lavet dette produkt specielt for at øge din sikkerhed og sikre 360 ​​graders synlighed på vejen.
Når du bruger det, vil du opleve ridser i stoffet, når glasperlerne slides af, dette er helt naturligt og kan ikke undgås. Stoffet vælges simpelthen fordi vi er interesseret i din sikkerhed ❤️

- Vi accepterer derfor ikke reklamationer på ridser og afskalning i stoffets overflade - vi ved, at dette vil ske, men vælger at tro, at du og dit barns sikkerhed er det værd.

RECYCLED ECO-CASHMERE

Vores luksuriøse 100% øko-cashmere produkter er lavet af 65% genbrugt cashmere, produceret med den nyeste teknologi til at beskytte vores planet. Det er et naturprodukt fremstillet uden skadelige kemikalier.
Pas på dit smukke nye cashmere tøj med respekt, kærlighed og omsorg for at give det en lang levetid ❤️

    VER de TERRE & Saga Fur